HOTEL ERATO 3*

 

Hotel ERATO ***  je kategorizacije  3 zvezdice, renoviran 2017  godine, kada je i dobio treću zvezdicu. Nalazi se u centru Paralije,  udaljen  samo 150 m od plaže, u mirnom delu naselja. Ispred hotela je uređeni park sa velikom fontanom i  pratećim  sadržajem za zabavu  dece, kao i prostor za parkiranje  Vaših  automobila. U istoj ulici se nalaze još 3 hotela grupacije hotela ERATO Holidays, porodice Rakić.

U hotelu se nalazi BAR, gde se uz veliki izbor pića i dobru muziku brinemo o vašem provodu i zabavi. Organizovane zabave KIDS PARTY, GRČKO VEČE, BARBY QUE učiniće Vaš boravak prijatnjijim.U restoranu hotela kapaciteta 90 stolica, Vaš dan počinje  uz bogat doručak (buffe -švedski sto) ,a  završava se specijalitetima grčke kuhinje (musaka, giros, maslinke…) Osim restorana i bara, u hotelu postoji recepcija, lift, loby salon, bašta.

Kapacitet hotela je 106 kreveta  u 33 soba, od kojih su 20 studija i 13 standardnih soba opremljene A/C,TV/SAT, WiFi, frizider, mini kuhinja, balkon, TU/WC, centralno grejanje u zimskom periodu.

 

 

 

HOTEL PARALIA INN 3*

 

 

Hotel PARALIA INN -  pripada kategoriji hotela sa 3 zvezdice. Nalazi se pored  hotela ERATO ***, u istoj ulici,  ispred  uređenog parka sa fontanom i zabavnim parkom za decu, 130m od plaže.

Hotel  je renoviran 2011. godine i on je najveći hotel korporacije ERATO Holidays.

U hotelu je restoran kapaciteta 180 stolica,  gde je usluga na bazi polupansiona ili punog pansiona. Doručak je samoposluživanje (buffe-švedski sto), večera - glavno jelo se servira (continental) , salate i desert su samoposluživanje (buffe-švedski sto).  Hotel ima recepciju, lift, bar, loby salon, trim kabinet sa jakuzzijem i saunom, roof garden.  Pri hotelu je taverna- kafana BALKAN gde se možete podsetiti ukusa  Srpskih specijaliteta sa neizbežnim Grčkim  salatama i girosom.

Kapacitet hotela je 130 osoba u 40 soba, 31 standardnih  i 9 apartmana. Sve sobe su opremljene A/C,TV/SAT, WiFi, frizider, balkon, TU/WC, centralno grejanje u zimskom periodu.

Hotel PARALIA INN *** predstavlja idealnu mogućnost nezaboravnog boravka u Paraliji, jer pruža usluge visokog kvaliteta kako u letnjem, tako i u zimskom periodu gde je zbog kapaciteta podoban za  zatvorene grupe, pripreme sportista, đacke ekskurzije. Spoj moderno uređenog hotelskog prostora, odličnog servisa, povoljnih cena, zadovoljiće sve Vaše potrebe i omogućiti da u našem hotelu provedete predivne trenutke.

Uz ljubazno osoblje hotela  PARALIA INN ***   garantujemo dobar boravak, odmor i provod.


 

HOTEL SELENA MARE 2*

 

Hotel studios SELENA MARE ** kategorije  2 zvezdice, sagrađen  2008 u novom mirnom severnom delu Paralije udaljen od plaže  250m i centra letovališta - crkve 400m. U blizini hotela su sportski tereni  i park.  Sa 23 luksuznih  komfornih studija za 2, 3 i 4 osobe predstavlja oazu za odmor porodica sa mlađom decom. Hotel ima, recepciju, loby bar, u dvorištu zgrade je bašta  sa roštiljem za goste hotela, kao i sopstveni ogradjeni parking plac. Sva studija su opremljena sa  A/C,TV/SAT, WiFi, kuhinja,  balkon, TU/WC.

  

HOTEL ERATO INN 2*

 

Hotel studios ERATO INN** je hotel  apartmanskog tipa kategorizacije 2 zvezdice u centru Paralije,  drugi red od mora,  svega 50m od plaže. Hotel ima lift, recepciju, loby, bar lunch - caffe. Kapacitet hotela je 100 smeštajnih jedinica u 27 studia  apartmana za 2, 3, 4 i 5 osoba. Svi apartmani su  opremljeni  A/C,TV/SAT, WiFi, kuhinja,  balkon, TU/WC, centralno grejanje u zimskom periodu. Zbog blizine mora i prostranih soba preporučujemo za porodični turizam. Hotel je renoviran 2017 godine.

 

 

HOTEL ERATO STARS 2*

 

Hotel ERATO STARS ** se pridružio grupaciji Hotela ERATO Holidays, porodice Rakić kao šesti hotel 2014. godine kada je i potpuno renoviran. Hotel ERATO STARS je spojen sa  Hotelom ERATO ***, ispred samog parka, 150 m od plaže i crkve - centra Paralije.

Kapacitet hotela je za 69 osoba u 22 studija - apartmana, opremljenih  A/C,TV/SAT, WiFi, frižider, mini kuhinja, balkon, TU/WC. Pri hotelu je Loby bar sa recepcijom.

 

 

HOTEL PLAZA 2*

 

Hotel studios PLAZA ** je  preko puta Hotela PARALIA INN***, sa pogledom na park u ulici koja Vas vodi do same plaže udaljene 130m. Hotel je renoviran 2011. godine u moderne  apartmane tipa studio sa opremljenom  kuhinjom. Hotel ima recepciju, bar lunch - caffe. Kapacitet hotela je 80 osoba u 22 apartmana – studija sa  A/C,TV/SAT, WiFi, kuhinja,  balkon, TU/WC, centralnim  grejanjem u zimskom periodu.
U sklopu hotela JAZZ CLUB GUCA. 

 

  

VILA FRIDERIKI

 

Vila FRIDERIKI je  novi sedmi  hotel u našoj familiji Hotela ERATO Holidays, kompletno renoviran 2018. godine, udaljen od plaže  150m i centra letovališta - crkve 200m.

Sa 17 novih  studija – apartmana  za 2, 3, 4 i 6 osobe  predstavlja oazu za odmor porodica sa mlađom decom. Hotel ima, recepciju, loby bar, sva studija i apartmani  su opremljena sa  A/C,TV/SAT, WiFi, kuhinja,  balkon, TU/WC.

 

 

CENE ZA ERATO HOLIDAYS HOTELE MOŽETE POGLEDATI NA CENOVNIKU: https://www.san-tours.rs/paralija.pdf

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA:
Od 01.01.2018 se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*, 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.
 
Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!