LETO 2020.

 

HOTEL LONG BEACH 3*  ULCINJ

 

 

 

Do hotela se stiže sasvim lako, a on se nalazi na vrlo maloj udaljenosti od svega najboljeg što Ulcinj može da ponudi, predstavljajući samim tim idealno mesto za sve one koji žele da započnu otkrivanje tajni sakrivenih u svakom kutku ovog posebnog grada.

Po sasvim pristupačnim cenama, odaberite jednu od naše 124 sobe koje su skrojene prema vašim potrebama – od jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih, pa sve do apartmana. Svi smeštajni kapaciteti poseduju klima-uređaje, SAT TV i mini-bar. Besplatan Wi-Fi dostupan je u holu ispred recepije, baru i konferencijskoj sali.

Uživajte u hrani u Hotelu Long Beach Resort na bazi švedskog stola sačinjenog od lokalnih proizvoda ili u nekom od specijaliteta à la carte u našem restoranu. Prepustite se svom omiljenom koktelu, pivu ili nekom dobrom vinu u našem baru, u čijoj ponudi su brojna osvežavajuća pića za svačiji ukus.

Cene
http://www.san-tours.rs/cg2020.pdf

Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!