LETO 2019.

 

HOTEL RUŽA VJETROVA RESORT 4* DOBRE VODE

 

Kada govorimo o opuštanju, Ruža Vjetrova Hotel Resort će vas namerno razmaziti. Na raspolaganju su vam dva bazena sa slanom vodom, terase s panoramskim pogledom i usluge modernog wellness centra za trenutke u kojima se želite u potpunosti posvetiti sebi. Kada sunce zađe, vreme je za čašicu u našem noćnom klubu gde možete upijati jedinstvenu energiju Crne Gore.

Hotel Resort Ruža Vjetrova udaljen je samo jednu minutu hoda od plaže. Ova odlična lokacija omogućava gostima da iskoriste sve pogodnosti koje Crna Gora nudi – od drevnog grada Bara, Skadarskog jezera, Ade Bojane do luksuzne marine Porto Montenegro i hrvatske rivijere. Ovaj resort namenjen porodicama pruža najviši standard udobnosti i neusporedivo iskustvo putovanja na jedinstvenoj lokaciji na kojoj se sastaje bezbroj dobronamernih vetrova. Ovo leto priuštite si odmor sa stilom.

Kategorije soba:

Soba Delux
Soba Luxury s pogledom na more
Amartman za mladence
Porodični Apartman

Na raspolaganju su standardne i deluks sobe sa delimičnim i potpunim pogledom na more. U apartmanima postoje i dodatne pogodnosti. Svaka soba i apartman poseduju balkon ili terasu.

Jela koja se tope u ustima

Posetite restorane i barove Hotel Resorta Ruža Vjetrova i uživajte u odličnoj hrani i ugodnoj atmosferi s pogledom na safirno-plavo Jadransko more. Zaljubićete se u svaki zalogaj naših specijaliteta spravljenih od kvalitetnih namirnica u modernom, ali opuštenom ambijentu s tradicionalnim terasama od kamena i drva.

Počastite se gastronomskim specijalitetima elegantno serviranim u našim restoranima. Ponuda uključuje letnje salate s devičanskim maslinovim uljem, njeguški pršut, senzacionalni domaći pršut, svetski poznati sir u ulju, domaće masline, svežu ribu, ukusne plodove mora, slasne nareske i neodoljive deserte. Naša nezaboravna i jedinstvena jela uparujemo s izvrsnim vinima, pivom i specijalnim koktelima za potpuni Karisma doživljaj.

 

 

CENA: http://www.san-tours.rs/cg2019.pdf

 

 

Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!