Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA  PLAŽI i BAZENU SE NAPLAĆUJU 4 € PO OSOBI - U SKLOPU CENE GOSTI DOBIJAJU  SOK ILI KAFU

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1* - 0.5€, hoteli 2* - 1€, hoteli 3* - 2€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Agia Triada je lepa plaža dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan BEOGRAD – HALKIDIKI Dolazak u hotel / pansion / apartman, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
  2. dan - poslednji dan - Boravak u hotelu / pansionu / apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan HALKIDIKI - BEOGRAD - Napuštanje hotela / pansiona / apartmana najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.

SANTA BEACH **** (ex GALAXIAS BEACH)

Lokacija: Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 50 m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

Hotelski sadržaji:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se plaćaju 4 EUR dnevno po osobi ), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

Smeštaj:

Standard sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju i balkon. Maksimalan broj osoba u sobi je tri, jer zbog male kvadrature mogu biti sa najviše jednim pomoćnim ležajem.

Superior sobe su u neo-klasičnom stilu, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, balkon sa bočnim pogledom na more. Nalaze se na petom spratu hotela.

Economy superior porodične sobe sa pogledom na more ( bez balkona ) - 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i dva pomoćna ležaja, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na more.

Economy superior  sobe sa pogledom na vrt ( bez balkona ) - 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i jedan pomoćni ležaj, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na vrt.

Plaža: peščana.

Usluga: polupansion doručak i večera – švedski sto, u zavisnosti od broja gostiju na samom početku i kraju sezone moguća je zamena za set meni.

Višegodišnje zadovoljstvo gostiju i veliki broj “povratnika” odlična su preporuka za ovaj hotel !

Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!