Položaj hotela: hotel je u mirnoj ulici u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnima restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m i oko 600m glavnim putem, ali i stepenicama kojima se može proći kroz ovaj kompleks svega 250m od posebno uređene i poznate Fenals plaže. Gosti hotela imaju specijalan pristup kazinu Gran Casino Costa Brava koji je u vlasništvu ovog poznatog hotelskog lanca.

Hotelski sadržaji: još jedan hotel iz poznatog lanca sadržajnih Guitart hotela, obogaćen SPA sadržajima. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom. Odmaralište Central Park ima razne barove Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci Mediterano, Havana, Costa Brava i Petit Gril. 3 otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, dečji mini klub, dadilja (uz doplatu), ambulanta. Spa centar sa tretmanima i masažom (uz doplatu). U okviru Spa centra nalazi se jos jedan zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu).Teniski teren i teretanu na otvorenom. Sef boksove na recepciji. Lift. U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan. Na raspolaganju je korišćenje velikog, potpuno novog Aquapark-a sa raznovrsnim vodenim sadržajima, delom za decu, toboganima i zelenilom.

Silver soba 4*– silver sobe su svetle i uređene u nežnim tonovima, imaju nov nameštaj i drvene podove, klima-uređaj, wi-fi internet (uz doplatu) i balkon. Sve sobe sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima i moderna kupatila sa toaletnim priborom i fenom za kosu.

Gold soba 4* – prostrane sobe višeg kvaliteta poseduju sofu kao treci pomoćni ležaj, klima uređaj, frižider, LCD TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet (uz doplatu), fen, kupatilo i balkon. Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 2-12g. – 2.990 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
DOPLATA ZA PREVOZ
AVIONOM – 220€

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: dvokrevetna standardna / economic soba – dva standardna ležaja + pomočni ležaj; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne. HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – buffet servis – samoposluživanje); FB – fullboard (punpansion: doručak, ručak, večera – buffet servis – samoposluživanje); AI – all inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu); SV – sea view (pogled na more);

Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!