Položaj hotela: hotel Don Huan se nalazi na samo 400 m od plaže u mirnom delu Magalufa, a u isto vreme na kratkoj udaljenosti od centra Magalufa. Hotel Don Juan ima atraktivnu lokaciju za ljubitelje golfa, s obzirom da postoje dva važna golf terena u blizini (Poniente je 2,5 km, a Bendinat je 5 km). Dva vodena parka „Aquapark“ i „Western Park“ i „Casino de Mallorca“ su dodatna atrakcija za posetioce, kao i niz vodenih sportova na raspolaganju na plaži i sportskog kompleksa koji ukljucuje teren za tenis, teretanu i fudbalski teren koji se nalazi 400 m od hotela.

Hotelski sadržaj: veliki bazen sa odeljkom za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, snack bar, lobi bar, restoran, TV sala, igraonica, biliar, stoni tenis, dnevni i večernji zabavni program, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, parking.

Sobe: moderne i nedavno renovirane sobe opremljene su kupatilom, klimom, sat TV, sefom (uz doplatu), wi-fi internetom, telefonom i terasom.

Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje).

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 2-12g. – 2.990 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
DOPLATA ZA PREVOZ
AVIONOM – 245€                   dete do 2g – besplatno

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: dvokrevetna soba – dva standardna ležaja + pomočni ležaj; dvokrevetna soba GV – soba sa pogledom na baštu, dva standardna ležaja; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; family soba – (soba sa dva stadardna ležaja + dva kreveta na sprat ili soba sa dva standardna ležaja + sofa na izvlaćenje). BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – buffet – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – buffet – samoposluživanje); AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu).

Napomena: Sajt turističke agencije San-tours je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!