Zima 2019 - Bansko je ski centar koji se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin. Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasleđa. Udaljen je od Sofije 170km, a od Beograda 570km. Sam grad, okružen planinama Pirin i Rila, poznat je po svojim kulturnim znamenitostima.

Ski sezona traje od decembra do aprila, a ski staze su na visinama od 960m - 2600m n/v. Od samog turističkog centra vozi gondola koja dužinom od 6km vodi do ski terena na planini Pirin.

Kao relativno mlad ski centar sa odličnim vremenskim uslovima, aktivnim dnevnim i noćnim životom, poseduje staze kako za početnike tako i za vrhunske skijaše.

Staze

Bansko raspolaže sa ukupno 70 km odlično sređenih staza za skijanje.Postoji 6 plavih staza za početnike, 10 crvenih za napredne skijaše i 2 crne staze, od kojih je poznatija staza Alberto Tomba gde se vozi FIS svetski kup.Najviši vrh staze nalazi se na 2560m a najniža kreće na visini od 1000m. Sve staze su 100% opremljene snežnim topovima koji vam garantuju da će snega biti od decembra do maja.

Lokacija: Nalazi se 900m od gondole .

Smeštaj: Hotel nudi standardne dvokrevetne sobe, dvokrevetne lux, studija, apartmane sa jednom i apartmane sa dve spavace sobe.

Dvokrevetna soba: dva standardna ležaja plus pomoćni krevet na razvlačenje, kupatilo (TWC) i SAT TV. Dvokrevetna lux je samo veća po povrsini.

Studio: mini kuhinja sa frižiderom, kupatilo (TWC), dva standardna ležaja, pomoćni krevet na razvlačenje, telefon i SAT TV.

Apartmani tipa 2+2: spavaća soba sa dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, dnevna sobe sa sofom na razvlačenje, kuhinja i kupatilo (TWC), frižider, telefon i SAT TV-om. Maksimalno 4 osobe .

Apartmani tipa 4+2: 2 spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta ili sa francuskim ležajevima, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja sa frižiderom,kupatilo (TWC), telefon i SAT TV. Maksimum 6 osoba

Sadržaj hotela: restoran, lobi bar, bazen na zatvorenom, igraonica za decu, fitnes, SPA Centar, ski garderoba, transfer do gondole

Posetite sajt hotela:

http://www.allseasonsclub.com/en/home